Cursussen & Workshops

Cursussen

Bij Leonora Couture kun je terecht voor naaicursussen en workshops. Cursussen worden momenteel eens per twee weken aangeboden op de maandagavond en hiervoor kun je je aanmelden in de agenda op deze website. Momenteel wordt de volgende cursus gegeven:

  • Naaicursus voor elk niveau

Voor de cursussen maakt het niet uit hoe vaak je een les volgt, maar reserveren is noodzakelijk. Je kunt meteen meerdere lessen reserveren. Meedoen? Klik op een cursus in de agenda en schrijf je online in op de pagina van die cursus.

Iedere cursusles duurt 2 uren en er wordt aan maximaal 5 cursisten tegelijk les gegeven*, hierdoor kan iedereen de aandacht krijgen die je nodig hebt.

Naaicursus voor elk niveau

Deze cursus is bestemd voor iedereen die lekker creatief bezig wil zijn. Of je nu wil beginnen met naaien of al (enige) ervaring hebt, het mooie van deze hobby is dat je nooit bent uitgeleerd!

Waar ik je mee helpen kan? O.a. met patronen maken (eventueel op maat), patronen op stof leggen, het vervaardigen van je kledingstuk of accessoire, verschillende technieken en de afwerking. En natuurlijk is er tussendoor een kopje koffie of thee!

De kosten van de cursus bedragen €15,- per les.

Wat moet je zelf meebrengen?
– naaimachine (indien dit niet mogelijk is gaan we kijken naar een oplossing). Het beste is om op je eigen naaimachine te werken, hierdoor leer je je machine beter kennen.
– stofschaar en papierschaar
– spelden
– naalden
– tornmesje
– kleermakerskrijt
– meetlint
– garen
Ben je niet in het bezit van deze artikelen of wil je eerst een keer een les volgen? Geen probleem, tijdens de lessen is er materiaal beschikbaar en bestaat de mogelijkheid tot aanschaffen op locatie.

Inschrijven? Deze cursus wordt op maandag- en donderdagavond gehouden van 19.30 tot 21.30. Kijk in de agenda voor beschikbare cursusdatums.

Workshops

Leonora Couture organiseert op aanvraag leuke workshops voor elk niveau.

Bij workshops kunnen maximaal 6 personen mee doen per sessie*. Wil je een workshop doen als personeelfeest, vrijgezellenfeest of heb je een babyshower? Leuk! In overleg kunnen we bespreken welke workshop je wilt gaan doen en wanneer. Wil je een workshop doen die er niet tussen staat of heb je een ander creatief idee? Neem gerust contact met me op en we gaan je wensen bespreken, want maatwerk is ook mogelijk in de workshops!

Een aantal voorbeelden van de workshops waar je momenteel je creativiteit in kwijt kan zijn:

  • Workshop babynestje
  • Workshop vilten tas
  • Workshop Ibiza-style sjaal

Kijk in de tabel hieronder voor het actuele aanbod. Meedoen gaat heel gemakkelijk, je schrijft je online in door op de agenda op een workshop naar keuze te klikken. Op de pagina van de workshop die dan opent kun je je inschrijven.

Houd de kalender en Facebook in de gaten om op de hoogte te blijven!

 

*disclaimer: het maximale aantal aanwezigen per cursus is momenteel sterk afhankelijk van maatregelen opgelegd door de Rijksoverheid en kan dus wijzigen.

Agenda

Geen Evenementen