Maatwerk & Bridal

Bruidsjapon by Leonora Couture

Trouwjapon – ontworpen en handgemaakt door Leonora Couture

Bridal – een bruidsjapon om van te dromen

Het vinden van dé trouwjurk voor je bruiloft is een belevenis op zich! Om van je droomjurk echt jouw jurk te maken, dat wil ik graag voor je doen. Een japon voor één van de belangrijkste dagen in je leven verdient aandacht, liefde en vakmanschap bij het (ver-)maken. Wat ik voor je kan betekenen? Een ontwerp en het maken van een japon van a tot z, kleine aanpassingen of vermaken tot de perfecte pasvorm. Met mijn specialisaties in haute couture borduren en mouleren kan ik jouw japon net dat beetje extra geven zodat deze net zo zal stralen als jijzelf! Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met mij op om je wensen persoonlijk door te spreken. Er is zoveel meer mogelijk dan je denkt!

Ook voor de bruiden die net wat meer willen voor hun bruidsmeisjes en of -jonkertjes zijn er tal van mogelijkheden. Wat te denken van bijvoorbeeld een bruidsmeisjes jurk ontworpen aan de hand van je eigen trouwjapon?

“Een japon voor één van de belangrijkste dagen in je leven verdient aandacht, liefde en vakmanschap…”

Maatkleding

Exclusief maatwerk en kwaliteit, dat zoek je in maatkleding. Of het gaat om een pantalon, colbert, galajurk of een trouwjapon. Heb je een creatief idee of laat je een origineel ontwerp maken, het is allemaal mogelijk. Jouw favoriete kledingstuk kan ik voor je maken! Door de jaren heen is er een ruime kennis en ervaring opgebouwd met vele stoffen en materialen, waardoor je gerust kan zijn van een goed advies en een perfecte afwerking.

Maatkleding laten maken kost meer tijd dan een kledingstuk laten veranderen. Bij maatkleding zullen er meerdere doorpas momenten zijn. Hieronder staat een korte uitleg hoe de procedure om maatkleding te laten maken zou kunnen gaan.

  • Als eerste afspraak wordt er een intake gesprek gehouden. In dit gesprek gaan we uw wensen doorspreken, kijken we naar de mogelijkheden o.a. wat voor ontwerp wilt u en van wat voor stof zou het gemaakt moeten worden. Uw maten zullen worden opgemeten en er zal een datum worden vastgesteld voor de eerste pas.
  • De offerte voor uw kledingstuk zal u per e-mail ontvangen. De offerte wordt gebaseerd op het ontwerp, het materiaal en de geschatte tijd dat ik er mee bezig ben.
  • De tweede afspraak is het passen van de toile (proefmodel). Van het model wordt eerst een toile gemaakt van een andere stof, door het proefmodel kunnen we zien of het kledingstuk helemaal perfect zit. Als er veranderingen nodig zijn kunnen we die dan nog toepassen. Het hangt van het kledingstuk en ontwerp af of er tussendoor nog pasmomenten nodig zijn.
  • Bij de laatste afspraak is het kledingstuk af en zal het kledingstuk nogmaals doorgepast worden.

Neem contact op met mij, samen gaan we de mogelijkheden doornemen!

Dress uniform jacket

Gala uniform jasje voor een officier van een van ‘s werelds toonaangevende cruisemaatschappijen – in opdracht gemaakt door Leonora Couture

Vermaken en herstellen

Bij Leonora Couture kun je ook terecht voor vermaak- en herstelwerk. Dat ene jasje wat even moet worden ingenomen voor een perfecte pasvorm, of het op lengte maken van een broek of rok. Je favoriete jurk een beetje uitleggen of het vervangen van een kapotte rits, het kan allemaal. Je kleding is het waard!

Informeer naar de prijzen en mogelijkheden.